Kurser

Tag din Surf-uddannelse hos Learn2Kitesurf - Vi afholder kurser for Begyndere, Øvede og Eksperter!

Vi tilbyder undervisning på alle niveauer og vores undervisningssystem er resultat af års undervisningserfaring. Du kan komme alene, I kan komme som gruppe. Du kan komme som helt ny eller med erfaring, så sammensætter vi undervisning sammen med dig, så du uanset niveau vil få undervisning i ordentlige og forsikrede forhold, målrettet netop dig, under supervision af erfarne, godkendte og certificerede instruktører.

 

Komplet Kitesurf Kursus (DS-Standard)

Her lægger vi fokus på sikkerhed, at du har fundamentet i orden, og på at du får en tryg tilgang til sporten - vi følger og underviser efter retningslinier udstukket af Dansk Sejlunion og Kiteboarding Danmark.

Målet er at du efter endt kursus er selvkørende, er fortrolig med udstyr, og at du har de basale teknikker samt grundlæggende teori på plads, og selv kan komme videre i sporten.

Læs mere: Komplet Kitesurf Kursus (DS-Standard)

Er Kitesurf Noget For Dig Dag?

Vi tager ud en dag i 5-6 timer med fart og action, kombineret med den nødvendige og grundlæggende teori for at kunne håndtere udstyret forsvarligt.

Målet er at du, når dagen er omme, dels har haft en sjov og spændende dag, men at du også har lært, prøvet og mærket nok, til at du selv kan vurdere om Kitesurfing er noget for dig.

Læs mere: Er Kitesurf Noget For Dig Dag?

Kom videre el. Kom Igang Igen Kursus

Denne type undervisning er for dig…:

  • der ikke har været ude i noget tid, føler dig lidt rusten, og gerne lige vil i gang igen med professionel support og have en brush-up...
  • der har været på et kursus, der ikke var godt nok, og hvor du ikke lærte det nødvendige
  • der har haft kursus, men ikke har udstyr endnu og godt vil kunne lidt mere, før du køber eget udstyr
  • der ikke føler dig helt klar endnu efter dit kursus, eller har haft kursus tidligere, hvor du ikke kom så langt som du burde.
  • der har udstyr og kan sejle, men er gået lidt i stå og har svært ved at lære mere af dig selv.

Læs mere: Kom videre el. Kom Igang Igen Kursus

Powered By

 

DS Certificeret Kiteskole                   

Pwd by Coupons for Hostgator