Dansk Sejlunion

Hos Learn2Kitesurf er vi certificerede under Dansk Sejlunion. Vi er stolte af at samarbejde med og kunne støtte op omkring Kitesurfing som sport i Danmark, og det arbejde som både Kiteboarding Danmark (Se http://www.kbdk.dk), og Dansk Sejlunion i fællesskab gør og har gjort for vores sport. Derudover er vi naturligvis glade for at vores mange års erfaring har kunnet blå-stemple os som Kitesurf-skole i denne sammenhæng.

Dette stiller krav til os som undervisere og instruktører, samt til vores måde at arbejde på, hvilket giver dig som kursist en sikker og god tilgang til sporten.

Se klip herunder fra Dansk Sejlunions hjemmeside (http://www.sejlsport.dk/surf) om certificeringer, samt hvad det betyder at være en godkendt Kitesurf-skole herunder - her kan du også hente div. skema'er relevant for din undervisning:


 

"Certificerede Kiteskoler" af Dansk Sejlunion: Din sikkerhed er vigtig, når du skal købe et kitekursus. Derfor anbefales det at købe et DS-kitekursus på en Certificeret kiteskole. På Dansk Sejlunions certificerede kiteskoler modtager du "Kitesurfer 1" diplomet, når du har opnået dette niveau. Ligeledes modtager du hæftet "Guide til nye kitesurfere", så du husker alle de ting, du har lært.

Hent diplom og guide her:


Det er vigtigt for dig som køber af et kitekursus, at du kender produktet. Derfor skal alle certificerede kiteskoler udfylde et skema med dig, uanset hvilket kursus du har købt. Certificerede Kiteskoler har forpligtet sig til at udfylde et standardtilmeldingsskema til alle typer af kurser/events.
Se standardtilmeldingsskemaet her.

Hvis du har købt et "DS-kitekursus" og du ikke har opnået niveuaet har kiteskolen forpligtet sig på at gennemgå et evalueringsskema med dig.
Se evalueringsskemaet her.

Powered By

 

DS Certificeret Kiteskole                   

Pwd by Coupons for Hostgator